Packar :/

Tjenare!

Jag hoppas att alla hade en bra midsommar, det hade iaf jag, men det blev lite sent. Imorgon åker jag till Kreta, så då blir det ingen upd tyvärr :(
Just nu håller jag på att packa och äter godis, det är ju jättesvårt att bestämma vad man ska ha med sig när man ska vara borta en vecka, tur att mamma hjälper mig! Om ett tag äter vi middag och sedan går vi och lägger oss ganska tidigt, vi ska ju nämligen upp 04.30 imorgon, flyget går klockan 8.00, så jag kommer nog sova lite på planet. Vi kommer åka dit med hela släkten, fast det har jag nog redan skrivit. Så mina kära vänner, vi ses om en vecka!!


Jättemånga kramar och pussar!! :D
/Hedvig

Sticker nu!!

Nu åker jag iväg, ses senare kompisar!!! :D

Godmorgon! :D

Tjena :D


Om kanske en timme åker jag till Stora Ängsholmen (Sunneräng) och firar midsommar!! Det ska bli jättekul, och jag hoppas att vi ska sova i tält precis som förra året! Annie kommenterade på förra inlägget att jag kunde låna hennes dator, så det kanske kommer något litet inlägg, men troligtvis inte, för vi brukar ha fullt upp där borta!
Som ni kanske har märkt så är det något fel på blogg.se, så man kan bara se ett inlägg i taget, lite tråkigt, men vi får hoppas att det löser sig snart!! Imorgon (lördag) kommer jag hem och ska packa till Kretaresan! Så då kommer det iaf lite update!
Sitter oc kollar på sommarlovsmorgon, inte jättekul, men det tycker syrrorna.

Ses kanske senare, annars ses vi imorgon!!

www.matolde.blogg.se har inte så många läsare, så besök henne så blir hon glad!!

Ses senare!! /Hedvig

Home again!

Tjenare :D

Kom precis hem från fältöversten, det var jättekul, köpte inget, men mormor och morfar gjorde det. Vi åt på McDonalds, jag tog en McChicken och pommes, och så delade jag och mina syrror på två små color! Iaf, nu ska kolla lite film och rita med mina syrror, imorgon åker vi till några kompisar och firar midsommar, det ska bli jättekul!! När vi är där kommer det inga inlägg, utom möjligen några tidsinställda, hehe. Dagen efter det ska vi till Kreta, med hela tjocka släkten. Kommer vara där från söndag till söndag, så då fixar jag också lite tidsinställda. Kanske kommer upp något roligt lite senare på dagen, vi får se!


Kram



Ps: Glöm inte att kommentera!
Ps2: Sry för bildlöst inlägg, mitt bildbibliotek krånglar :(

Fältan

Drar till fältan nu, skriver senare!

Välkommen!!

Hejsan allihop, jag heter Hedvig och jag är 12 år, jag skapade min blogg igår (22/6) och det ska bli väldigt kul att börja blogga själv, jag hade ju en blogg tillsammans med min kompis Alma www.onelifetogether.blogg.se Men den kommer vi nog inte skriva på, eftersom vi har varsin egen blogg nu. Det är förresten Alma som har gjort min header, det står ju på, men hon glömde skriva .se. Hehe! Kolla gärna i den!
I alla fall, igår var jag i Lidingö centrum med Matilde, det var jättekul, jag köpte några saker, och så lånade jag böcker på bibblan. Kan visa de i ett annat inlägg, för idag ska jag, mina syrror och min mormor och morfar till fältöversten, jag har ingen aning om vad vi ska göra där, men det får vi se!
Tyvärr så går det inte att ladda upp bilder just nu, det är något konstigt.


Vi ses senare! Ha det bra! /Hedvig

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0