Bilden <3

Hejhej :)

Nu sitter jag i soffan och slappar med datorn, kollar lite bloggar, fb, och massa annat strunt som är kul att göra när man är trött.

Idag fick jag världens bästa nyhet! Jag sak få ta bort mitt gips på fredag! Men det dåliga är att jag kanske ska få ett nytt... Ska röntka igen och se.

Alma om du ser det här så vet du att jag vill ha upp min header nu!!

Imorgon är det korvgrillning och lekar med fotbollslaget, vi ska vara på Bosön. Taggaaah! Ska bli skitkul!



Haha, min absoluta favvobild :D


Nu ska jag nog snart gå och lägga mig, jag vet tidigt, men jag brukar gå och lägga mig vid nio.

Så godnatt alla mina fina vänner, så ses vi imorgon!


PS: Förresten fick jag mina skolfoton idag. Blev rätt nöjd!

KP :)

Hej igen <3


Har precis ätit middag (lax) och nu ska jag lägga mig i sängen och kolla lite film på datorn, kanske tar en kopp te också.

Idag kom den nya KP till mig, och jag läste ut den precis innan middagen, men den var inte lika bra som en brukar. Är det någon som tycker likadant? Den var liksom inte som vanligt, lite konstig liksom.

Men imorse hände en tråkig sak! Min kompis Karros cykel blev sulen. Det var inatt, och den stod på hennes tomt. Den var tillochmed låst, med två lås! Helt sjukt, så från och med nu kommer jag alltid att låsa in mina grejer i garaget. Man vill ju liksom inte riskera nåt...

Nu ska jag koka tevatten

Ciao

Outfit of the day!

Typ såhär sistaminuten-smile, haha!


Byxor från GAP och tröja från typ Lindex

Why? :(

VARFÖR GÅR DET ALDRIG ATT BLOGGA NÄR MAN VILL??



Hej alla fina!


Jag har inte bloggat på typ ett år, men det går inte, varje gång blogg.se kommer upp någonstans på datorn så blir jag typ deprimerad och vill skriva! Men jag har ju inget att skriva om? Någon som har något tips på vad man kan göra om man har bloggtorka? För jag vet att det är tråkigt att läsa bloggar som inte uppdaterar!

I min klass har de flesta iPhone, och då kan de ju blogga via mobilen, men det kan inte jag, och jag har ingen kamera, så det blir bara webcambilder, och det är ju tråkigt! Tycker ni att det är okej att läsa bloggar som bara har såna bilder? Eller är det för tråkigt? Jag kan ju förresten be att få låna mina polares iPhones i skolan och blogg, fett smart! Kom jag på nu, haha ;)

Kolla vad jag hittade i arkivet!

Au revior!

Här är mitt gips!

Chacha!


Tänkte bara visa upp en bild på mitt gips innan jag åker på träning (och tittar såklart). Efter träningen ska jag nog vara med Stella, vi brukar göra det!

Men här kommer bilden:


Rött och fint ;)

Förresten, min nya header är ganska lik den gamla, ska se om jag och Alma kan få upp den nu i veckan!
Här är den gamla, den nya kommer som sagt upp snart!

See u

Hatar mitt gips :(

Godmorgon :D


Igår kväll så kollade jag och min familj på Hur många lingon finns det i världen. Den var asbra!! Tipsar, om ni inte redan har sett den.
Och igår när jag var hemma hos Alma, så gjorde vi världens snyggaste header till mig, men sedan krånglade hennes dator, så vi fick inte upp den på bloggen. Men jag tror vi fixar det någon gång i nästa vecka kanske.

Men, som ni ser på rubriken så HATAR jag mitt gips! Det är tjockt och hårt, och det kanske hindrar mig från att tävla på Visbycupen! J***a gips!!

Nu ska jag kolla lite film, på tv3play, tv4play, och kanal5play! Skitbra sidor ju!

Idag är det förresten träning, men jag kan ju inte träna, så jag åker dit och tittar istället!


Ciao!

Sorry!!

Hejsan


Sorry för att jag inte har bloggat, men det har varit så mycket idag. Först var jag på sjukhuset från 8.30-14.00, och fick gips på min tumme! Sedan åkte jag till Alma, och när jag kom hem hade pappa köpt pizza och hyrt en fiilm, så kollade precis klart på den!

Nu ska jag sluta, eftersom det gör ont i min tumme när jag skriver!


Ciao!

Doktorn :(

Godmorgon alla fina <3


Nu är jag på väg till doktorn, för att kolla min tumme, kanske röntka. Eftersom jag har såååå ont i den så tror de att det kanske är en spricka i den. Så vi ska kolla. Så Karro och Alma, om ni läser det här så vet ni att ni inte behöver möta mig!
Men jag kommer till skolan när jag är klar!

Efter skolan ska jag hem till Alma, och där ska hon hjälpa mig med header och design! Tack Alma <3

Men nu ska jag åka till sjukhuset, så ses sen,


Bye :D

Matilde!

Hajhaj! :D


Nu har jag precis kommit hem från Matilde, Karro var också där! Vi bakade scones, gjorde läxor, pch lekte med hennes marsvin i flera timmar! De var sjukt söta! Matildes hette Lilly!

Snart är det dags för fotbollsträning, på Skärsätra, bara en timme på torsdagar, men det är lite skönt ändå.
När jag kommer hem ska jag plugga engelska, så då blir det nog ingen bloggning tyvärr :(

Men vi ses imorrn innan skolan, eftersom jag börjar 9.00!


Puss & kram

Skolan

Hejsan!


Nu är jag på rast med mina kompisar! Vi sitter i biblioteket och håller på med datorn.

Nu ska Alma blogga!


Ciao


Träning!

Nu sticker jag på träning!

PS: Känns bra att börja blogga igen, men ni får gärna komma med tips om hur jag kan få en bättre blogg!!

Vet inte om det funkar...

Hej igen och förlåt!


Nu är det typ en vecka sedan jag bloggade senast, men jag kände att det blev lite för mycket! Nu kommer jag nog blogga lite mer, kanske minst en eller två inlägg per dag. Men då måste det ju finnas läsare, annars är det ju inget kul, så jag hoppas att ni som läser typ tipsar era kompisar och så, så ska jag fixa design, header och sånt. På fredag kanske det kommer, då jag ska vara med Alma, och hon är ju expert på blogg.se!

Idag är det tränig (gympa), ska gå om ungefär en halvtimme. Har käkat lite mellis, och nu tänkte jag byta om till träningskläder!
Ikväll blir det plugga NO eftersom vi har prov på det imorrn, känner att jag typ suger på det, ni vet, NO fastnar inte i skallen :)
Här kommer dagens outfit!



Tröja från Juicy couture och jeans från GAP!

Au revoir!!

Förlåt :(

Godmorgon alla läsare! (om det finns några kvar)


Igår var jag hos Henrik till nio ungefär, sedan cyklade jag hem, då kollade jag på Robinson på datorn, och sedan blev det ingen bloggning helt enkelt.
Jag vet, tråkigt!


Men idag är det gympa och jag är taggad som sjutton! Ska bli jättekul!
Ikväll blir det nog sushi till middag, om jag inte har läst fel. MUMS!

Men nu alla guys måste jag gå och äta upp min frukost!

SES!

Godmorgon!

Godmorgon! <3


Igå hade jag ju träning, och jag orkade helt enkelt inte blogga efteråt, eftersom den slutade 20.30. Innan fotbollen var jag och några kompisar på Nova! Det var kul, men lite långtråkigt.
Idag har vi temadag, och börjar 9. Så det är ett tag kvar!
Efter skolan ska jag hem till Henrik, och vi ska nog spela lite iPad, och sedan åker vi nog till Baggeby, vi brukar göra det när jag är hemma hos honom! Haha :D

Nu ska jag kolla lite FB och så, men det kommer ett inlägg ikväll när jag har kommit hem!

Ciao!

Karro och Mattan!

Morsning korsning!


Jag har precis kommit hem från skolan, och jag har med mig Mattan (Matilde, som var här igår också) och Karro! Nu ska vi typ ta mellis och sedan gå hem till Karro tror jag. Dagens outfit kommer senare!
Ikväll är det fotbollsträning igen, ska också bli kul.





See you soon!

Hemma igen!

Cha cha!!


Nu är jag hemma från träningen, och idag gick det riktigt bra! Vin körde igenom hela friståendet, och alla lärde sig det ganska bra!
Iaf, nu ska jag ta något att äta, och sedan ska jag plugga, plugga och plugga engelska och matte! Inte så kul, men jag vill ju få alla rätt ;)

Här är en bild på min engelskabok:



Texten är ju bakochfram, men den heter What´s up 6


Kanske kommer ett inlägg ikväll, men annars säger jag godnatt <3

Någon som vet?

Morsning!


Jag skrev ju i ett inlägg förut om att min header hade försvunnit, och det har den verkligen! Så SNÄLLA kan någon hjälpa mig med en ny? (Jag vet jag är inte så teknisk, men jag vill ha en!) ;)
Please?

Men annars ses vi ikväll!!

Snart gympa! :D

Hej igen!


Nu ska jag snart åka iväg med tåget till Högberga och möta några andra som ska skjutsa mig till Rudboda! Varför lägger de träningen så långt bort? Den skulle egentligen varit i Skärsätra, men de ändrade?

Matilde har ju en blogg på devote.se, och jag tycker att det verkar väldigt bra, blogg.se är ju också bra, men det känns på något sätt bättre på devote, så vad tycker ni, ska jag byta eller inte? Kommentera gärna!

Iaf, någon ville ha en bild på min gympaoutfit, så här kommer den!




Min bak ser så stor ut när man tar bilden lite underifrån!



Min fiiiina facelook!


See you soon again!

Är med Matilde!

Tjenare!! :D


Nu är jag med Matilde, hemma hos mig! Vi har precis ätit mellis och nu sitter vi med Matildes Iphone och nördar Resturant story och Bakery story! Skitkul!

Idag var det en skön dag i skolan, vi slutade 13.20, så det var bra! Men precis innan gympan (sista lektionen) så gick brandlarmet! Det var läskigt, men jag satte på mig skor och gick ut, och de vet fortfarande inte varför larmet startade.

Tack Helena som kommenterade med sin blogg, kommer nog följa den ett tag iaf! www.helenaskvarter.blogg.se heter hennes blogg! Matilde kommenterade också, www.matolde.devote.se är hennes!

Här kommer en bild på mig och Matilde!


Hehe :)


Ikväll är det träning, vi får se om det blir något inlägg innan, det brukar ju bli lite bråttom ;) Men om ni vill se vad jag har på mig så visar jag det efteråt isåfall!

Vi ses ikväll!

Snart skola :/

Godmorgon!


Idag börjar vi skolan kl. 8, så jag ska snart fixa mig lite och sedan sticka, men först ville jag ju säga hej till er!

Iaf, igår gjorde jag ju om min design, men headern försvann, är det någon som skulle kunna göra en ny till mig? Eller som vet hur jag får tillbaka den? Kommentera gärna med erat namn, för jag vill väldigt gärna ha hjälp med det här!

Nu ska jag sluta, men först kommer dagens outfit!


Bilden är sugig jag veet ;)
Linne från Rosemunde, kofta från DKNY och byxor, som vanlift från H&M ;)


Ciao!



Jippie, äntligen dator!

Hejhej! <3

Min syrra har haft datorn heeela kvällen, och jag har inte haft en chans att ta tillbaka den för att blogga. Och nu, när jag snart ska gå och lägga mig, och den lilla nörden syrran har haft datorn i över en timme, då äntligen lyckas jag få den! Men jag har bara några minuter på mig, för sedan skulle hon visst ha den igen?
Iaf, jag har en fråga till er som läser, när brukar ni gå och lägga er på vardagarna? Jag brukar lägga mig vid typ nio, men det är många som tycker det är tidigt, så kommentera gärna, för jag vill gärna veta!

Så, puss och godnatt all fina läsare!


Ps: Kommentera gärna om ni har en blogg, för jag vill gärna ha lite fler bloggar att läsa!

Ser ni min nya design?

Inte så annorlunda, men visst är det finare?

Förvirrande?

Hej igen


Jag ville bara förklara för er som tycker att det är förvirrande med alla mina sporter, att jag går på gympa 3 gånger i veckan (måndag, onsdag, lördag) och fotboll 2 gånger i veckan (tisdag, torsdag). Så nu vet ni varför jag hela tiden har olika kläder och så när jag ska på träning, egentligen ingen big deal, men det kan vara bra att veta!
Det var allt!
Ses

Tack Michelle!

Godkväll mina kära läsare!


Ville först bara säga tack till Michelle som kommenterade en fin kommentar på inlägget "Ånej :(" Tack så mycket!
Sedan ville jag säga att jag precis kommit hem från fotbollen, vi övade skott och det var riktigt kul! Nu ska jag göra nåt med min mamma, kanske gå en promenad eller nåt, så:

See you later :D


Jag just nu!

Ånej :(

Hejsan


I förrgår, när jag startade bloggen, hade jag 23 besökare, det tyckte jag var lagom, men igår hade jag bara 8, var hade ni tagit vägen, hittills idag har jag bara haft en? Ska kanske lägga upp bloggen på FB, så att fler ser det!!

Iaf, tråkigt inlägg, men nu kom min pappa, så jag ska gå och säga hej till honom!

Ciao!




Sry :(

Cha cha! :D


Jag är ledsen att jag inte har bloggat så mycket, men igår när jag kom hem från gympan var jag såå trött, och jag gick och la mig nästan direkt! Iaf, idag var det en ganska skön dag i skolan, bara klassrumsämnen! Efter skolan hade jag pianolektion, efter det hämtade jag min lillasyster, och nu sitter vi här! Här kommer en bild på mig och min syrra:


Webcam

Och här kommer dagens outfit:


Tröja från Desigual och byxor från H&M

Puss och kram! <3

Snart gympa!

Hej! :D


Nu har jag precis kommit hem från skolan, ska koka lite makaroner och korv, eftersom jag ska på träning om ett litet tag! Det ska bli jättekul! Så vi ses senare, efter träningen!


Såhär ser jag ut på träningen idag!

Lunch!

Goddagens!


Just nu har jag precis kommit från franskan till lunchen, så nu sitter jag säkert och pratar med någon av mina fina vänner! Jag hoppas att det är något gott till lunch idag...


See you soon! <3



PS: Slutar 14.40 idag, mitt senaste, men då åker jag hem och fixar inför träning! Och så bloggar jag såklart!

Godmorgon! :D

Godmorgon alla finisar!


Idag börjar jag 8.30, så jag behöver inte åka förrän om en halvtimme! Skönt!
Fick en kommentar om vem det var som hade tagit smygfotot i förra inlägget, det var såklart min lillasyster, missade att skriva det :/


Iaf, igår var jag och Alma på bio och såg Jag saknar dig! Den var verkligen jättebra! Väldigt sorglig och så, men den var superbra! Den slutade vid 19.50 eller så, så jag och och Alma och tåg och buss hem, och sedan gick vi genom mörka skogen när vi skulle hem från tågstationen, det var läskigt!! :O

Men nu börjar det bli dags för mig att gå, så jag visar min outfit lite snabbt, och sedan får ni ett tidsinställt, till typ kl.12 eller nåt!
Här kommer outfiten:


Tröja från Zara, byxor från H&M, och koftan från Desigual!

Smygfoto o.O

Hola amigos!

Har precis ätit lunch, en god sallad och nåt bröd! Nu väntar jag på att Alma ska ringa, hon lovade ju att ringa vid 12?
Iaf, hittade ett foto på kameran, jag satt och höll på med datorn i mitt rum, och så tog hon ett kort!!

Aja, här kommer det!


Smygfotot o.O

I´m happy!

Hej alla gladisar!

Jag vet inte varför jag är glad, men jag är iaf det! Sockerchock.

ALMA OM DU LÄSER DETTA SÅ VET DU ATT DU SKA RINGA MIG NU!!

Tack, det var allt för den här gången, bye!



Sa ju att jag var glad :D

Alma!!

Morsning igen! <3



Jag har precis suttit och virkat i typ en timme, det var kul, men ganska långtråkigt. Det blev iaf fint! Om en halvtimme (kl.12) ska Alma ringa mig, och vi ska göra nåt en stund innan vi ska gå på bio! Vi ska se Jag saknar dig, på Grand Lidingö! Jag har läst boken, och den är väldigt sorglig, så jag tror att det kommer vara en sorglig film, och Alma kommer säkert gråta, hon brukar göra det...
Iaf, nu ska jag sätta på en film och käka lite av mitt godis från igår! :)

Puss och kram



Jag med mina favvogodisar!

Min outfit!

Hej igen!


Jag tänkte jag skulle visa min outfit, eftersom det är ganska varmt så blev det shorts från Zara och en blus från H&M.

Här kommer den:


Jag vet, konstig pose! :)

Hej, nu blir det blogga igen!

Cha cha!!

I somras så startade ju jag den här bloggen för att jag tyckte att det verkade roligt att blogga och så, men under sommaren så tröttnade jag och slutade med bloggningen. Nu, när skolan börjat och så, så har jag fått nya krafter och börjat blogga igen. Hopppas ni kommer följa min blogg, och kanske tillochmed kommentera ibland? Så, då var det utrett, ses senare!!

Ciao <3




En konsig bild på mig förra hösten!

RSS 2.0